avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, fratele meu are niște probleme serioase ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, fratele meu are niște probleme serioase și aproape ...

Bună ziua, fratele meu are niște probleme serioase și aproape de necrezut, la firmele la care s-a angajat, mai exact:a plecat în luna iulie 2022 de la o firmă deoarece nu i-a fost plătit salariul din luna februarie.La noua firmă nu i s-a făcut contract de angajare, a tot fost amânat din motice stupide, iar nu i-a fost plătit salariul 3 luni. În octombrie a depus CV la o altă firmă, a fost acceptat și trebuia să primească acum 2 zile salariul.Nu a primit nimic.A cerut cont angajatorului și a fost anunțat că i-a fost încheiat contractul începând cu 1 noiembrie 2022(nu 18 octombrie)și a fost mutat doar pe oraș, deoarece "vorbește prea mult"!Fără contractele de muncă pot solicita ITM să intervină?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Sveti , utilizator 14:27, 23 Noiembrie 2022
Fratele dvs poate sesiza ITM-ul.
Mulțumesc, tocmai asta am făcut acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim nedeclarat, semnături falsificate, neplata drepturilor salariale DianaMonica96 DianaMonica96 Bună ziua, Unchiul meu a fost angajat cu normă întreagă pe postul de șofer autocamion la o firmă, pe curse externe, din septembrie 2021 pânâ în ... (vezi toată discuția)
Plata salarii, domiciliu flotant smoothie smoothie Buna ziua, Speta: 1.Sotia este angajata cu contract de munca la firma la care sotul este asociat unic. In urma neintelegerilor si declansarii divortului, ea ... (vezi toată discuția)
Ceva de necrezut in tarisoara noastra apostoiuc apostoiuc SOTIA MEA AFOST OBLIGATA SA CEARA DEMISIA DUPA CE A SPUS CA NU E DE ACORD SA LUCREZE 12 ORE NOAPTEA.OARE E CORECT ASA CEVA DUPA CE A LUCRAT 4 ANI LA ACEA FIRMA ... (vezi toată discuția)