avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua am avut un credit la ICredit și au trecut 5 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua am avut un credit la ICredit și au trecut 5 ani de ...

Buna ziua am avut un credit la ICredit și au trecut 5 ani de zile de la contract ,as vrea să știu cum pot sa fac rost de o închidere de cont .Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:09, 24 Noiembrie 2022
Buna ziua, daca nu ati achitat integral si au trecut mai mult de 3 ani de la ultima plata/ de la declararea scadentei anticipate, trebuie sa obtineti prin instanta prescriptia datoriei,abia atunci datoria va fi stearsa si puteti inchide contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita Laur_entiu Laur_entiu Buna seara. Am avut un card la o banca pe care nu l-am mai achitat de mult timp. Acum 2 zile am primit acasa un plic de la un BEJ prin care ma anuntau ca a ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie liana16 liana16 pentur un impumut anii 2007 - 2008 am achitat aproape integral ramanandu-mi o suma mica de plata. ultima plata am facut-o in ianuarie 2009. oficial nu am ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit diana_sal diana_sal prescriere credit cand se prescrie un credit? daca termenul de achitare al ultimei rate nu a fost inca atins, dar de 4 ani nu s-a mai facut nicio plata si ... (vezi toată discuția)