avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor bransament electric teren de putin ajutor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor bransament electric teren de putin ajutor referitor la o speta. ...

Buna ziua. As avea nevoie de putin ajutor referitor la o speta. Am achizitionat un teren in 2020,fara retea electrica. Localitatea Santandrei,jud Bihor. Terenul e in intravilan. Am scos si autoriz de constructie(in speranta ca voi reusi cumva cu energia electrica). Cea mai apropiata strada cu retea electr este la 150metri se mine. Punctul trafo la aprox 550-600m. In spatele parcelei este o linie CFR dezafectata si dupa ea case, care au curent. Distanta ar fi vreo 150m. M-ar putea ajuta cineva cu un sfat, recomandare referitoare la cum as putea sa ma bransez si eu? Ar trebui facuta extindere de retea? Sau as putea sa ma bransez dintr-o retea existenta? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:24, 25 Noiembrie 2022
Dacă aveți autorizatie, aveti si un raspuns al distribuitorului de energie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate extinde reteaua electrica/gaze naturale din complex rezidential ? Adriaaaan Adriaaaan Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: am construit un imobil langa un complex rezidential (cel mai apropiat stalp de energie electrica aflat ... (vezi toată discuția)
Teren dat de primarie fara retea stradala de energie elecrica ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala MMStoica MMStoica Buna seara, Indraznesc sa va supun atentiei urmatoarea situatie: intentionez sa cumpar un teren. In prezent, acest teren nu beneficiaza de curent electric. ... (vezi toată discuția)