avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Definitie dobanda pentru cardul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Definitie dobanda pentru cardul de credit

Definitie dobanda , pentru cardul de credit.
Eu stiam ca dobanda nu se poate percepe decat pentru perioada in care suma respectiva ti-a fost imprumutata. Pentru cardurile de credit cu perioada de gratie , se insumeaza toate sumele folosite si se percepe dobanda pentru intreaga perioada. Astfel ca daca se emite raportul pe data de 15 ale lunii iar perioada de gratie e de 45 zile , iar tu daca folosesti in data de 14 , 1000 lei , dobanda perceputa nu va fi pe 16 zile ci pentru 45 ....

Alte discuții în legătură

Buna seara, am si eu cateva nelamuriri si dorinta de a da in ... alexia11 alexia11 Buna seara, Am si eu cateva nelamuriri si dorinta de a da in judecata ING BANK . Voiam sa va intreb daca este posibil legal sa faca asa ceva. Acum 3 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la ... Laurentiu197 Laurentiu197 Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare ... (vezi toată discuția)
Card de credit cumparaturi Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, As dori sa aflu, pentru parintii mei, daca pensionarii au posibilitatea sa obtina un card de credit de la banci. Din cate cunosc toate bancile ... (vezi toată discuția)