avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am o întrebare dacă într-un dosar penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am o întrebare dacă într-un dosar penal iubitul ...

Buna seara! Am o întrebare dacă într-un dosar penal iubitul meu e urmărit penal in personam pentru instigare la șantaj ce înseamnă aceasta? poate sa scape fără pușcărie ? el este doar urmărit penal și persoana care a făcut șantajul e sub control judiciar
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:21, 5 Decembrie 2022
Sa își angajeze avocat bun dacă nu vrea sa riște închisoarea.

Se poate orice în astfel de cazuri.
Poate scăpa de închisoare.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, prietenul meu a fost arestat pentru santaj și amenințare. ... Teo1991 Teo1991 Bună seara, prietenul meu a fost arestat pentru santaj și amenințare. În timpul arestului preventiv au mai adăugat la dosar încă o acuzație de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, iubitul meu este acuzat intr-un dosar de santaj și ... Teo1991 Teo1991 Bună ziua, iubitul meu este acuzat intr-un dosar de santaj și cămătărie. Este în arest preventiv de 5 luni de zile . La ultima instanta partea civila a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in curând se vor termina cele 29 de zile de arest ... MirunaMiclea MirunaMiclea Buna ziua ! In curând se vor termina cele 29 de zile de arest preventiv pt iubitul meu .As dori sa știu dacă va fi judecat sau dacă voi fi chemată și eu ... (vezi toată discuția)