avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună! Am și eu o întrebare la care as ruga cu mult ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună! Am și eu o întrebare la care as ruga cu mult respect ...

Bună! Am și eu o întrebare la care as ruga cu mult respect dacă se poate să-mi răspundă cineva care este în măsura, de câteva luni tot aud în diferite cercuri de persoane precum casa de asigurări București Ilfov ar deconta 12.000 de euro în transe pentru femeile gravide care ar trebui sa depună un dosar cu 2 sau 3 luni înainte sa nască și bani sar primi după ce va naște .
nu știu pe ce cod de asigurare sau lege este și nu cunosc mai multe detalii ,dacă știe cineva mai multe detalii as ruga sa ma ajute și pe mine!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:22, 1 Decembrie 2022
Personal , n-am auzit de asa ceva , si - va asigur - pentru o asemenea suma multi s-ar inghesui sa faca copii ... Cand mai auziti ( prin acele cercuri ) despre asta , cereti si o baza legala . Si postati-o si aici ( va rugam ) , multi ar fi interesati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata spitalizare alcida20 alcida20 buna, am o intrebare: luna aceasta trebuie sa nasc; nu lucrez nicaieri. Luna trecuta sotul m-a trecut la el in intretinere. trebuie sa platesc spitalizarea, sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate/concediu de maternitate akna akna Buna ziua! As dori ca sa imi explicati \\"babeste\\" daca in urmatorul caz pe care il voi detalia mai jos; cea in cauza poate primi indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata, nu am lucrat niciodata, de ce servicii gratuite beneficiez in situatia mea? claudia1313 claudia1313 buna,am 24 ani si in maxim o luna trebuie sa nasc,dar nu sunt asigurata deoarece nu am lucrat inainte deci nici nu depind de indemnizatia de la stat pentru ... (vezi toată discuția)