avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG proaspăt înființat, refuzat de procesatorii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG proaspăt înființat, refuzat de procesatorii de plăți

Reprezint un ONG proaspăt înființat și vreau să implementez în cadrul site-ului pe care-l avem o platformă de plăți online (plata cu cardul). Am cerut ofertă de la mai mulți procesatori de plăți, dar toți refuză să ne facă o ofertă, fără a motiva clar de ce ne refuză. Este legal să refuze, nu e o discrimare? Și dacă da, cui mă pot adresa?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de licenta onjn? asfasc asfasc Buna ziua. Doresc sa infiintez un casino online cu plati pe baza de criptomonede. Este legal? Am nevoie de licenta ONJN? (vezi toată discuția)
Platforma online, intermediere plata intre beneficiar si prestator servicii barsani2001 barsani2001 Buna ziua, Detin o platforma online in care, pe de o parte, se inregistreaza o serie de prestatori servicii, iar pe de alta parte beneficiarii acestor ... (vezi toată discuția)
Site de vanzare online lilianaj lilianaj Vreau sa-mi deschid un magazin online cu diverse obiecte personale : carti din propria biblioteca, haine , picturi personale, etc. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)