avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Conform prevederilor contractuale cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Conform prevederilor contractuale cu operatorul Orange ...

Bună ziua.
Conform prevederilor contractuale cu operatorul Orange "neplata facturii poate atrage aplicarea de penalitati de 0.5% zi intarziere, calculate asupra valorii totale a facturii pana la data achitarii integrale a sumelor datorate, suspendarea si/sau restrictionarea accesuluii...si/sau rezilierea Contractului"
Dacă s-a produs rezilierea contractului, mi se mai pot aplica penalitati din acel moment pana cand efectuez plata, sau am de achitat doar penalitatile pana la momentul efectuării rezilierii, conform somației de plata?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Termen aplicare penalități conform prevederilor contractuale ... Gabrios Gabrios Termen aplicare penalități Conform prevederilor contractuale cu operatorul Orange \"neplata facturii poate atrage aplicarea de penalitati de 0.5% zi ... (vezi toată discuția)
Prescriere creanta? CountPorcula CountPorcula In data de 27.04.2011 ar trebui sa mi se prescrie o datorie (factura) la o firma de telefonie mobila in valoare initiala de 150 ron (neplatiti pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Orange, neplata facturii MutuA. MutuA. Bună seara, Pe data de 11.10.2016 am încheiat un contract cu Orange valabil 24 de luni pentru a putea obține un telefon împreună cu un abonament de ... (vezi toată discuția)