avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept procesual penal-competentă-art. 41 In cazul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept procesual penal-competentă-art. 41 In cazul unei sesizări ...

Drept procesual penal-competentă-art. 41
In cazul unei sesizări unice, se constata pe parcursul cercetărilor ca infracțiunea s a petrecut DOAR in Circumscripția altui parchet, iar parchetul la care e de la început e competent sub alte 2 criterii prevăzute de art 41 alin 1, este legală declinarea către parchetul in Circumscripția căruia s a petrecut fapta? Fiind primul criteriu
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2022
Catalin2o14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Catalin2o14 , utilizator 21:03, 3 Decembrie 2022
Am aflat răspunsul, este nelegal întrucât exista o singura sesizare cu privire la aceasta fapta, iar ordinea de prioritate contează in momentul in care sunt sesizate 2 sau mai multe parchete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta parchet ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am domiciliul din CI pe raza Sectorului 6. Desi nu mai locuiesc efectiv la adresa de domiciliu, acolo imi e trimisa toata corespondenta si am acces ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala a organelor de cercetare penala in cazul abandonului de familie mimirta mimirta Buna ziua, In calitate de parinte reprezentant legal al celor doi copii minori am depus plangere penala pentru abandon de familie la Parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Plangere penala katai82 katai82 Buna ziua, Unde trebuie depusa o plangere penala pentru loviri si alte violente? Multumesc! (vezi toată discuția)