avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Integrarea cetăţenilor terţi căsătoriţi cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Integrarea cetăţenilor terţi căsătoriţi cu un cetăţean român în medicina dentară

Bună ziua,

Pe scurt: mă aflu într-o relaţie la distanţă cu o persoană dintr-un stat terţ Malaezia, care este de profesie medic dentist.
Pentru ca ea să poată munci ca medic dentist în România, ce paşi ar trebui să urmeze în conformitate cu Legea Nr. 95/2006, Art. 477 lit. c.?
Dacă am reţinut bine, ar trebui (asta dacă deja ar vorbi limba română la nivel de C1, adică în mare parte fluent)
1. Să ne căsătorim pe teritoriul României.
2. Să aplicăm pentru viza de reîntregire familiei.
3. Ea să adune toate documentele necesare pentru acreditarea studiilor în medicina dentară înainte de venirea în România.
4. Să vină în România, să depună dosarul cu cererea de echivalare a studiilor la CNRED.
5. Dacă CNRED aprobă, să aplice să fie membră CMDR (Colegiul Medicilor Dentişti din România).

Orice sfat e binevenit ca să ştim cum să ne orientăm, dacă să ne batem capul să încercăm să croim o viaţă în România sau să ne concentrăm mai bine pe a încerca să ne mutăm într-o altă ţară sau chiar în Malaezia. Mersi!

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare si inscriere in colegiul medicilor dentisti medicstomatolog18 medicstomatolog18 Buna seara, Sunt medic dentist din anul 2014. Doresc sa ma inscriu in CMDR si vin cu rugamintea sa analizati cazul meu. Lucrez ca reprezentant medical ... (vezi toată discuția)
Cerere motivata pentru obtinere autorizatie de munca alexneamtu alexneamtu Buna ziua Are cineva un model de cerere motivata, pt obtinere aviz de angajare in munca pentru lucrator inalt calificat (medic cu cetatenie ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)