avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna seara am apartamentul mostenire de la parintii ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna seara am apartamentul mostenire de la parintii mei am luat ...

buna seara am apartamentul mostenire de la parintii mei am luat un credit de 20 de mii euro si am pus apartamentul garantie mai am doua executari silite de la doua credite care se opresc din salar mai poata se graveze ap si cu cele doua sarcini i inafara de ipoteca.va rog imi puteti rasp?Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita codebitor credit bancar ramolex ramolex buna seara! doi tineri casatoriti au contractat un credit de la banca. deoarece veniturile lor nu erau suficiente, au adus si doi codebitori (parintii) cu ... (vezi toată discuția)
Apartament cu prima casa,cam de 1-2 ani,acte de plata bani pt.stingere credit claudiamihai91 claudiamihai91 Buna ziua.Apartamentul e prin prima casa,daca s-ar achita integral creditul,s-ar ridica ipoteca.Proprietarul nu are bani, eu i-as da sa poata ridica ipoteca sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)