avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am si eu o întrebare, am varsta de 22 de ani si am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am si eu o întrebare, am varsta de 22 de ani si am avut o relație ...

Am si eu o întrebare, am varsta de 22 de ani si am avut o relație cu o fata de 16 ani. Totul frumos si ea a ales sa întreținem relatii intime, parinti ei au fost de acord cand ea le-a propus sa dorm la ea acasă, m-ar interesa ce as putea păți daca ea s ar duce acum la politie dupa aproape o luna de zile de când nu mai suntem impreuna tot din cauza fetei?
Cel mai recent răspuns: Catalin2o14 , utilizator 23:01, 10 Decembrie 2022
Gasiti raspunsul aici.
[ link extern ]
Buna ziua,

Daca relatia a fost una consensuala, nu raspundeti pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor.
Ca sa depună plângere trb sa fie și părinții de acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am varsta de 15 ani, prietenul meu 22 ani - parintii mei nu sunt de acord cu relatia elenutsa elenutsa Ma numesc Lele si am 15 ani:\">..am o mica \"problema\".. am un prieten de 4 anii..au avult loc intre noi 2 relatii sexuale:\">..de la un timp de vreme ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Relatii intre o minora (13 ani) si un baiat (16 ani) - ce urmari poate avea in caz de esec? Cristia10 Cristia10 As dori un sfat in urmatoarea situatie (a unor cunostinte): Fata (virgina) - 13 ani a intretinut relatii sexuale cu un baiat de aprox 16 ani (neimpliniti) in ... (vezi toată discuția)