avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... daca ai solicitat instantei scris pt demersuri pt a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

daca ai solicitat instantei scris pt demersuri pt a sti cum ...

daca ai solicitat instantei scris pt demersuri pt a stii cum intrii in posibilitatea filmarii de la bancomat si instanta nu a luat in calc mai e posibil sa soliciti ministerului justitiei cele mentionate si cu trimiterea acestui dosar copie la minister, si care este perioada in care sant pastrate filamrile de catre banci asupra atm-urilor
Cel mai recent răspuns: nela48 , utilizator 17:47, 25 Decembrie 2022
Faceti solicitare catre banca de care apartin atm-urile sa stocheze imaginile si sa va trimita in vederea depunerii lor in dosarul civil/penal pt care aveti nevoie
Doar organele de anchetă pot cere înregistrările spre a fi analizate, și eventual depuse ca probe la dosar.

Dumneavoastră ca persoană fizică, este posibil să nu vă admită cererea de a vă înmâna filmările.
Vorbiți cu polițistul care are cazul spre soluționare, să solicite băncii punerea la dispoziție a imaginilor video.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2022
Dapix, utilizator
Nu am solicitat politistului deoarece crdeam ca o pot face si judecatorilor care au instrumentat dosaru dar nici procurorii nu au luat initiativa deoarece nui interesa si nici eu e posibil sa nu fi cerut
procuroru de caz mereu spunea ca nu exista fapta pt nu eram in posesia filmarilor de la atm, doar ei au analizat doar declaratii memorii emailuri, etc , in trebarea este ca se poate face o solicitare catre ministeru justitiei pt a ma ajuta cum poty intra in posesia acestor filmari, sau daca pot solicita procuror de caz sau judecator ce era sa solicite cele mentionate deoarece aceasta este proba ei nu au luat in considerare doar declaratii memorii etc.......
judecatorii au luat in calcul ca singura proba este fimarea de la atm si de acea nau solicitat sa nu existe faptele si asta miau comunicat ca nu exista faptele, si in felul acesta este aparat cel acuzat de fapta pt numai proba filmata demonstra cine era lunar si pe an la atm de scotea banii si nici nu a existat nicio vb ca sa scoata cand vrea orice suma , si nioci la notariat nu sa facut vreun document pt inputernicire si asa procurorii nu au scos la iveala variante adica filmarile pt a fi probe si atunmci procuroru comunica ca nu exista fapta doar din memorii si declaratii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

plângere penală pentru distrugere auto. ajută filmările camerei de la luneta mașinii? alexandrupopescu2 alexandrupopescu2 Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. S-a eliberat un loc de parcare si am parcat. Un individ cu o doamna care era in fata mea cu avariile ... (vezi toată discuția)
Verificare imagini cameră de supraveghere de către poliție andreiv78 andreiv78 Ca urmare a unui accident rutier, am făcut plângere la poliție, solicitând verificarea imaginilor unei camere de supraveghere, imagini care ar putea ajuta ... (vezi toată discuția)
Rog foarte mult sfatul unui avocat - urgentare ancheta Denisa1792 Denisa1792 Buna.As avea nevoie de o lamurire si v-as ruga daca puteti sa ma ajutati.Anul trecut mi s-a furat de la lucru cardul si pinul si ulterior banii de pe card.Am ... (vezi toată discuția)