avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale angajat-administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

angajat-administrator

Daca sunt administrator al firmei mele, srl, pot fi si salariat al aceleeasi firme? cum imi pot lua venitul ? din profit?
Cel mai recent răspuns: vavaly2002 , utilizator 15:54, 9 Octombrie 2006
Am fost la camera de munca si mi s-a spus ca daca sunt asociat unic imi pot plati lunar obligatiile catre stat , ca si cum as fi salariat, doar ca nu se va opera nimic in cartea de munca in acest sens. Intrebarea mea este cum este mai avantajos din cele doua variante? sa mai iau un asociat la firma si sa imi fac contract de munca, sau sa platesc lunar contributiile sociale si sa fiu asociat unic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic, administrator si salariat cu contrat de munca Gabriel Trifu Gabriel Trifu Legea 31/90 la art. 196 indice 1 alin 3 prevede ca asociatul unic poate avea calitatea de salariat al srl al carui asociat unic este ; La art. 137 indice ... (vezi toată discuția)
Administrator vs angajat lexy3k lexy3k am un SRL (adicasunt pe cale sa il fac:) ) daca eu sunt administratorul si eu realizez toata munca mai am nevoie sa angajez pe cineva adica pot sa primesc eu ... (vezi toată discuția)
Încasare dividende la o banca Karapok Karapok Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta, am o nedumerire legata de o anume banca din Romania Pe scurt, am o societate comerciala in Timisoara, din ... (vezi toată discuția)