avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare părinte violent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare părinte violent

Bună ziua. mă numesc bogdan am 24 de ani
Parinti mei sunt divorțați de 15 ani tatal meau este un om gelos , alcolic , violent fiarte violent cu mama a avut multe cereri la politie ordin de restricti etc
Acum mama mea a murit acum 7 luni din vina cancerului . Dar tatal meau acum tot alcolic este și nebun uneori nu realizează ce spune spune aberati etc

Eu vreau să il dau afara din casa moștenită de mama pentru că imi face viata un calvar
Vreau să stiu dacă reusesc pentru că voi duce o luptă grea cu razbunari , geamuri sparte la casă și , razbunari pe masini
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:19, 10 Ianuarie 2023
Asta cu ,,bun propriu" o spuneti dvoastra! Asa pare, dar pe ce va bazati, ati vazut extrasul de carte funciara?!
Nu spun eu, spune utilizatorul f clar.
Poate sunt eu...., evit termenul, dar de unde i-ati pus in gura asta cu ,,bun propriu"? Din exprimarea ,,casa moștenită de mama"?!
fiind mostenita de mama, e bun propriu al acesteia ( ca o fi unic mostenitor sau nu), cert e ca nu e bun comun cu barbat-su si fiind divortati, nici nu a mostenit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa vanduta fara contract legalizat la notar stanciud89 stanciud89 am si eu o intrebare,noi suntem patru frati,trei fete si un baiat,vreau sa spun ca tata a decedat in 1994 iar cand a decedat era despartit de mama,prin ... (vezi toată discuția)
Tata agresiv, probleme cu alcoolul Florina09 Florina09 Sunt fata, am 17 ani si locuiesc impreuna cu tata, mama si bunica din partea mamei. Povestea a inceput acum cativa ani, cand tata s-a apucat de baut,a fost dat ... (vezi toată discuția)
Tata "alcoolic, violent, gelos" AlexandruValentin AlexandruValentin Am si eu o intrebare de natura familiara, referitoare la tatal meu. Pe mine ma cheama Alexandru si am aproape 18 ani. Maicamea este casatorita de 16 ani cu ... (vezi toată discuția)