Sunt intr-o situatie tare delicata si vreau sa stiu eu atat timp cat nu mi s-a modificat CIm pentru mutarea pe alt post se poate sa semnez inca documente(adrese s.a.)? Se poate ca daca semnez vreun document sa pot fi sanctionat pentru vreo chichitza din regulamentul intern ?Chiar daca nu mi -sa schimbat CIm cu noile sarcini pentru alt compartiment ? Oare pot efectua activitati la vechiul compartiment ?
Putina modestie nu v-ar strica, faptul ca aveti "studii de master" nu inseamna ca sunteti mai desptept decat colegii dvoastra, tinand cont ca admiterea in invatamantul superior nu este facuta prin examene ci prin "concurs de dosare" sau contra unei plati anuale. Ce sa mai zic de "doctorate" obtinute fara o adevarata si merituoasa activitate stiintifica dar pentru care se cere spor.
De ce va muta pe un post vacant, cu postul pe care il ocupati ce se intampla? Daca se desfiinteaza trebuie sa acceptati mutarea sau concedierea, liderul de sindicat neavand ce face deoarece organizarea apartine angajatorului. In schimb, daca nu se desfiinteaza nu au motiv sa va mute si este un argument la care va poate sustine si liderul de sindicat.
Modificat cim
Adytzu72
Am fost schimbat in cadrul altui compartiment in cadrul aceleiasi institutii, mi s-a dar dispozitia prin care sunt mutat, actul aditional la CIm, dar nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Mutare politisti
terry1988
Buna seara,
As dori sa aflu care sunt sansele unui politist de a castiga un eventual proces cu institutia (inspectorat judeten de politie, directia generala ... (vezi toată discuția)