avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna,am o mica problema, am depus dosarul pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna,am o mica problema, am depus dosarul pentru eliberare card ...

Buna,am o mica problema, am depus dosarul pentru eliberare card tahograf ( Art. 25. - (1) Dacă dosarul este complet și corect întocmit, în maximum 15 zile de la data depunerii
dosarului RAR verifică la sediul în care solicitantul își desfășoară activitatea dacă sunt îndeplinite condițiile
prevăzute la art. 22 alin. (4) și (5) ) si au trecut cele 15 zile,28dec-13ian (17 zile deja) inca nu e eliberat, pot face ceva in privinta asta?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:18, 13 Ianuarie 2023
Eu zic sa mai asteptati, banuiesc ca acele 15 zile sunt zile lucratoare, ca nu vin cei de la ARR ( parca ei se ocupa cu asta, nu RAR-ul) in control in timpul liber...
Plus ca au mai fost si zilele libere pentru sarbatori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartela tahograf alexandruteutisan alexandruteutisan Am depus pe data de 15.09.2011 dosaru + taxa de eliberare a cardului tahograf , pina aici toate sat in regula , cu toate ca ARR nu primeste taxa prin ... (vezi toată discuția)
Termenul de eliberare a licenței de transport marfa Mariusss32 Mariusss32 Bună seara , după ce ai obținut certificatul de manager transport marfa și ai introdus actele la ARR pentru licenta și copie conforma ,în cât timp se ... (vezi toată discuția)
Pontaj individual sofer autocamion rrramor rrramor Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti si pe mine , cum trebuie facut pontajul pentru un sofer de camion , fiind plecat cate 5-6 zile , in care binenteles ... (vezi toată discuția)