avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună Seara am o întrebare Am moștenit recent o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună Seara am o întrebare Am moștenit recent o căsuță ...

Bună Seara am o întrebare

Am moștenit recent o căsuță la țară curte + grădină am făcut succesiunea totul doar ca pe proprietate se află 2 CF-URII unu-l pe casă și unu-l pe teren care se află fosta cooperativă agricolă
Pot sa intabulez și terenul aferent pe numele meu ținând cont ca na pe casă sunt și mai am și câteva anexe gospodărești...cum este la țară și dacă da care sunt procedurile ?

- nu sunteți pe TPU -
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Legea 58/1974 oprescuviorica oprescuviorica Buna seara. Ca si alta data apelez la ajutorul dumneavoastră. Soacra mea a cumparat in 1983 o casă în ploiesti. Acum dupa decesul ei aflam ca de fapt ea ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren sandina29 sandina29 Buna! Tatal meu a mostenit o casa la tara si terenul intravilan aferent cu un certificat de mostenitor in anul 1966, dar care nu a fost depus la Cartea ... (vezi toată discuția)
Ordinul 22 al prefectului onicutza onicutza buna ziua! am si eu o itrebare? cum poate cineve sa obtina acest ordin daca un teren intrat in proprietatea statului comform legii 58/1974 eu fiind proprietar ... (vezi toată discuția)