avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. ...

Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. Mașina rămâne la adresa veche, la mama proprietarului. Cum se procedează cu actele? Trebuie reînmatriculată sau se poate mai simplu?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:36, 27 Ianuarie 2023
Normal că se face act de vânzare-cumpărare. Dar unde se pune viza? Normal se pune viza la domiciliul fiscal al vânzătorului care este în alt județ, deci ar trebui mutat dosarul Exact asta este întrebarea: în acest caz când mașina va fi iar înmatriculată la vechea adresă, la mama proprietarului, mai are rost să se mute dosatul fiscal și apoi să se întoarcă iar? Se poate viza contractul la domiciliul fiscal al mașinii, nu al proprietarului și să se facă imediat și înregistrarea pe mama proprietarului?
Daca nu v-ati schimbat cartea de identitate, inseamna ca sunteti pe vechiul rol fiscal. Faceti actul de vinzare cumparare si apoi inmatricularea pe noul proprietar (transcriere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcrierea fiscala a masinii mirel_zahir mirel_zahir Buna ziua, In urma casatoriei am schimbat buletinul cu noul nume si noua adresa. Ca urmare, am demarat procedura de transcriere fiscala a masinii ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe mijloace de transport bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in care a fost vandut. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)