avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Moștenire
Bună seara mama a divorțat de tata iar acum a decedat tatăl, întrebarea mea ar fi cine al moștenește eu fiind singurul fiu
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2023
Andra ionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:41, 27 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar dvs
Moștenitor este singurul fiu al defunctului.
Moștenirea cuprinde:
- bunurile proprii ale defunctului
- partea defunctului din bunurile comune (dacă avea bunuri în comun cu fosta soție și nu au făcut partajul).
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire jaguar26iunie79 jaguar26iunie79 Buna ziua!Am o nelamurire in cazul unei mosteniri si as vrea sa stiu urmatoarele:daca sunt singur la parinti si ai mei sunt despartiti de ceva vreme,mama fiind ... (vezi toată discuția)
Partajul bunurilor după moartea unui părinte recăsătorit. exista vreo circumstanță în care soția lui să poată ataca dreptul fiicei mele la jumătate din proprietăți? alexa1459 alexa1459 salut! fostul meu soț a murit în urma cu doua zile, aveam o fata de 20 de ani împreună (pe care am nascut\'o când eram divortati). el s\'a recăsătorit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica ... Aya01 Aya01 Buna ziua, Daca mama mea a decedat, dar mama mai are o fiica din casatoria anterioara (sora mea vitrega, eu fiind fratele ei) si vorbim de doua ... (vezi toată discuția)