Bună seara! Pe data de 08.12.2022 s-a pronunțat o hotărâre civilă într-un proces de ieșire din indiviziune. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la data comunicări. Pe hotărâre data comunicări este 19.12.2022. În data de 27.01.2023, am sunat la registratura tribunalului pentru a-mi face o programare să merg să legalizeze hotărârea. (Verificasem dosarul electronic și nu era depus nimic). D-na de acolo mi-a spus să sun mai târziu pentru a verifica dacă hotărârea a rămas valabilă. La următorul apel, amabilitatea de vocea d-ei dispăruse. Mi-a zis că nu sunt îndeplinite procedurile, că nu a primit confirmarea că partea pârâtă a primit hotărârea. Menționez ca paratii nu s-au prezentat la niciun termen cât a ținut procesul. Ce ar trebui sa fac, din punctul meu de vedere este un abuz. Mulțumesc!
Nu este nici un abuz,ci o.eroare datorata volumului mare de munca,personalului insuficient și uneori delasator etc.Situatii de acest gen se întâmplau relativ frecvent și când instantele erau mai puțin aglomerate.Hotararea a ajuns la dvs dar la partea adversa nu sau nu exista dovada realizării procedurii de comunicare.Oricum acum când o hotărâre se comunica în medie în 3-4 luni sunteți privilegiat ca ați primit o în 2 săptămâni de la pronunțare.Vorbiti la arhiva pt verificarea procedurii de comunicare sau realizarea unei noi proceduri,faceți un memoriu scris către conducerea instantei etc.
Succesiune
nicu_nae68
Tatal meu nu a lasat niciun testament(decedind in anul 2005). In 2007 am deschis proces la Jud.sect.6 succesiune-iesire din indiviziune .Fratele meu si mama ... (vezi toată discuția)