avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa divortez dar nu stiu cum
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa divortez dar nu stiu cum

sunt o fata care m-am casatorit in urma cu un an, acum vreau sa divortez, precizez faptul k imediat dupa casatorie sotul meu a plecat in israel, m-ar interesa sa stiu cum sa procedez, ce acte trebuie, cat ma costa mai exact, cat dureaza sa divortez, nu avem nici un bun comun si nici copii, ne-am casatorit si atat acum vreau sa divortez.multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:17, 24 Ianuarie 2010
buna seara
pasul unu mergeti la un avocat macar pentru o consultatie si apoi totul va merge de la sine ....
bafta
Nimeni nu va poate face dosarul aici pe site...Colega are dreptate...mai ales ca o consultatie nu cred ca nu a falimentat pe nimeni:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor ContSters202534 ContSters202534 vreau sa divortez si sa castig custodia copilului ( 10 ani), motivul principal este gelozia sotului manifestata de la inceput, santem casatoriti de 12 ani, nu ... (vezi toată discuția)
Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul? Andreea1984 Andreea1984 Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant ... (vezi toată discuția)
Motiv divort Catalinaand_30 Catalinaand_30 Buna seara. O mare rugaminte. Ce motiv as putea invoca pentru un divort cat mai amiabil, in conditiile in care sotul meu nu este dispus sa accepte inaintarea ... (vezi toată discuția)