avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu este în proces la judecătorie ptr. a-și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu este în proces la judecătorie ptr. a-și recupera ...

Tatăl meu este în proces la judecătorie ptr. a-și recupera dreptul,și exista și un act de moștenire pe numele unui frate dar tatăl meu nu a primit nimic și se stipulează și succesiunea unde tata nu a fost chemat și i s-a falsificat și semnătura.Tata vrea sa atace acest act de moștenire și să-l anuleze dar trebuie sa depunem la dosar anexa 23-24.Trebuie primaria de domiciliu a defunctului să o emită? MULȚUMESC
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 14:14, 28 Martie 2023
Incepand cu 10 martie 2014 , anexa 24 (cerere de deschidere a succesiunii) nu se mai inmaneaza persoanelor fizice de catre Primarie. Solicitati Camerei Notarilor publici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Vasile MARIAN Vasile MARIAN la moarte tatalui ( 1977) nu sa facut succesiune in 2008 luna noiembrie mama mea a decedat raminind mostenitori 6 frati din care unul locuieste la aceeasi ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 corinau corinau Buna ziua!Am si eu o intrebare.Tatal meu adecedat la mine, la Craiova.Ultimul lui domiciliu era in Buzias, jud. Timis.Vrem sa deschidem succesiune si ni s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune miki55 miki55 vă rog să-mi răspuneți și mie la 2 întrebări deocamdată: 1. unde se deschide succesiunea după decesul unui părinte?la locul de domociliu sau unde a ... (vezi toată discuția)