avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intr-un bloc pot exista calorimetre clasice si radio ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intr-un bloc pot exista calorimetre clasice si radio in acelasi ...

intr-un bloc pot exista calorimetre clasice si radio in acelasi timp?jumatate din apartamente si-au pus calorimetre radio iar cealalta jumatate a ramas cu cele vechi fiind considerati ca neconectati si fiind pusi sa plateasca caldura la pausal. Este corecta aceast situatie?
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2023
Dragoshoratiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:00, 31 Martie 2023
Obligativitatea contorilor de energie termica cu transmisie radio are termen limita 2027.
"În orice caz, contoarele și repartitoarele de costuri pentru energia termică deja instalate, care nu pot fi citite de la distanță, vor trebui modernizate sau înlocuite, astfel încât să poată permite acest lucru, până la 1 ianuarie 2027."
www.avocatnet.ro/articol_558...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care este temeiul legal prin care asociația îmi ... evelina78 evelina78 Buna ziua! Care este temeiul legal prin care asociația îmi baga pe gât plata pierderilor de apă, doar pentru faptul că nu am apometre cu citire radio? ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi pun singur contor la caldura chiar daca asociatia nu ... camelllia camelllia Pot sa-mi pun singur contor la caldura chiar daca asociatia nu are niciun gand? Stiu ca e obligatoriu de la 1 ian. si ei zic ca nu stiu nimic(=nu vor). (vezi toată discuția)
Buna ziua . referitor la cititoarele de căldura , am citit ca ... egkertsou egkertsou Buna ziua . Referitor la cititoarele de căldura , am citit ca pentru blocurile neanvelopate nu exista obligativitatea montării acestor cititoare . Este ... (vezi toată discuția)