avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cand si in ce contexte se pot folosi numele ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cand si in ce contexte se pot folosi numele brandurilor cu copyrighted ...

Cand si in ce contexte se pot folosi numele brandurilor cu copyrighted ... Din cate stiu daca exista concurenta nu se pot folosi dar daca acea aplicatie care creaza concurenta afiseaza numele acestora la o cautare initiata de utilizator sau un review initiat de un utilizator ... tot sunt incalcate drepturile ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:46, 9 Aprilie 2023
persoanele fizice isi pot exprima liber opiniile fata de orice brand. se numeste libertatea cuvantului. insa cand e vorba de afaceri, aceasta exprimare trebuie sa fie supusa aprobarii detinatorului marcii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)
Domenii web .ro aduku aduku Salut Doresc sa achizitionez cateva domenii .ro a unor branduri care urmeaza sa vina in Romania si nu l-au cumparat inca. Intrebarile mele sunt: 1. Firma ... (vezi toată discuția)
Un site concurent foloseste marca mea marturie marturie Un site concurent foloseste Marca mea Un site concurent pe domeniu .ro, care ofera aceleasi servicii ca si site-ul meu, dar in mod gratuit, accepta ... (vezi toată discuția)