Hristos a Inviat!
Daca am infiat acum 26 de ani o fetita care acum imi creeaza mari probleme si nu mai suport, o pot desfia? Sau daca nu , sa o dezmostenesc?
Multumesc!
Dar isi dorea sa vina . A fost intrebata , fara sa fie o obligatie daca vine sau ii trimit pachet, iar raspunsul a fost ca vine. .nu a fost o drama, daca nu putea , avea alte probleme putea sa spuna, nu ma suparam. Nu aceasta este marea drama. Dar eram draga mea mamica numai cand ii trimiteam bani si pachete, lunar...Asta cum o interpretati? I-am last libertate deplina .
Din pacate cam asa se comporta copiii care au fost invatati sa primeasca regulat subventie. Acum, daca fata este eleva sau studenta este normal sa o intretineti, dar daca dobandeste venituri legale, subventionarea regulata duce la neaprecierea reala a propriei valori, alterand libera formare a preturilor pentru ea si apar astfel de situatii. Am si eu copil adult pe care nu-l subventionez din considerentele aratate. Sa astepte linistit, muncind succesiunea. Oricum, sigurul sfat este resemnarea si sa nu doriti mai mult decat se poate, caci veti fi dezamagita. Succes!
Da , incepand din liceu am avut probleme cu ea, ...nu pot explica aici. Este atat de usor sa critici din afara...dar ce este in sufletul meu....Cum sa incerc s-o aduc acasa cand nici nu stiu unde sta, a plecat din camin de mai bine de 6 luni si nu am stiut. Soc a fost . Cand am intrebat-o de ce nu mi-a spus sau unde sta , raspunsul - de cand parintii trebuie sa stie unde stau copiii? -Asta a fost rasouns? M-am blocat. Va ca in general , in comentarii eu sunt gasita cea vinovata....Va multumesc toturor, sa aveti parte de liniste sufleteasca !