avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hristos a Inviat! Daca am infiat acum 26 de ani o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hristos a Inviat! Daca am infiat acum 26 de ani o fetita care ...

Hristos a Inviat!
Daca am infiat acum 26 de ani o fetita care acum imi creeaza mari probleme si nu mai suport, o pot desfia? Sau daca nu , sa o dezmostenesc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: coco_stefania , utilizator 08:37, 24 Aprilie 2023
Dar isi dorea sa vina . A fost intrebata , fara sa fie o obligatie daca vine sau ii trimit pachet, iar raspunsul a fost ca vine. .nu a fost o drama, daca nu putea , avea alte probleme putea sa spuna, nu ma suparam. Nu aceasta este marea drama. Dar eram draga mea mamica numai cand ii trimiteam bani si pachete, lunar...Asta cum o interpretati? I-am last libertate deplina .
Din pacate cam asa se comporta copiii care au fost invatati sa primeasca regulat subventie. Acum, daca fata este eleva sau studenta este normal sa o intretineti, dar daca dobandeste venituri legale, subventionarea regulata duce la neaprecierea reala a propriei valori, alterand libera formare a preturilor pentru ea si apar astfel de situatii. Am si eu copil adult pe care nu-l subventionez din considerentele aratate. Sa astepte linistit, muncind succesiunea. Oricum, sigurul sfat este resemnarea si sa nu doriti mai mult decat se poate, caci veti fi dezamagita. Succes!
Da , incepand din liceu am avut probleme cu ea, ...nu pot explica aici. Este atat de usor sa critici din afara...dar ce este in sufletul meu....Cum sa incerc s-o aduc acasa cand nici nu stiu unde sta, a plecat din camin de mai bine de 6 luni si nu am stiut. Soc a fost . Cand am intrebat-o de ce nu mi-a spus sau unde sta , raspunsul - de cand parintii trebuie sa stie unde stau copiii? -Asta a fost rasouns? M-am blocat. Va ca in general , in comentarii eu sunt gasita cea vinovata....Va multumesc toturor, sa aveti parte de liniste sufleteasca !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru desfiere emylya45 emylya45 Ce conditii trebuie implinite pentru conditii pentru desfierea propriului copil? Am un copil de 25 ani pe care doresc sa-l desfiez ( sa nu mai fie scris Emilia ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost donat un imobil de către moștenitorii bunicii mele. cum pot anula această donație? MihaiX933 MihaiX933 Buna ziua, Acum o luna de zile mi-a fost donat un imobil, imobil ce a avut 4 mostenitori dupa moartea bunicului meu (bunica si cei 3 copii), iar acestia mi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca pot desfia propriul copil? daca nu ,ce pot ... robertavali robertavali Vreau sa stiu daca pot desfia propriul copil? Daca nu ,ce pot face legal ,ca dupa moartea mea si a sotului ,sa nu intre la mostenire decat 2 copii din cei 3 ... (vezi toată discuția)