avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa pun o rulota pe domeniul public
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa pun o rulota pe domeniul public

Buna ziua.Doresc sa pun o rulota pe domeniul public dar nu mă pricep la acte la depunere..și toate cele.Exista vro firma care sa se ocupe de toate demersurile?multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 18 Aprilie 2023
Autorulotele fast food sau containarele fast food pot fi amplasate pe spatiul public doar in cadrul evenimentelor organizate, unde exista o autorizatie provizorie emisa de primaria pe raza careia se desfasoara evenimentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare container comercial pe spatiu public andreistan andreistan Buna ziua, [b]Doresc sa amplasez un container in care sa se desfasoare activitati de alimentatie, \'\'fast food\'\' [/b]pe un trotuar, in Sec 6, ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)