avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , mi s-a pus propire pe cont pentru plata a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , mi s-a pus propire pe cont pentru plata a 400 lei ...

Buna ziua , mi sa pus propire pe cont pentru plata a 400 lei cheltuieli judiciare. Eu am platit inca de acum 2 ani, am discutat cu cei de la finante am zis ca am platit si a zis sa vin cu chitanta care nu o mai am dar am o poza facuta la chitanta in acea zi ca am trimis la cineva . .Se poate face un xerox dupa o poza facuta la acea chitanta cum a fost platita sa le arat? Se ia in calcul atat timp cat arata numar de evidenta a platii,numar de cont, numele meu,cnp-ul meu si ziua cand a fost platita ? In ziua cand am facut eu plata la trezorerie ei nu vede dupa 2 ani de zile?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:57, 21 Aprilie 2023
E buna si acea poza. O imprimati si practic e o copie dupa chitanta.
Ultima modificare: Vineri, 21 Aprilie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar și timbru judiciar pot fi plãtite online? Popescu2012 Popescu2012 Taxă timbru judiciar și timbru judiciar poate fi plătit online? 1. Care este numărul de cont pentru taxă timbru judiciar? 2. Care este ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, as dori sa stiu daca un consilier juridic inscris in baroul consilierilor juridici are dreptul de a da consultatii juridice contra cost pe firma ... (vezi toată discuția)
Plata unei amenzi administrative in trezorerie ContSters314815 ContSters314815 Buna ziua In urma comunicarii de la parchet trebuie sa platesc o amenda adminstrativa si cheltuielile judiciare in trezoreria orasului respectiv si sa le ... (vezi toată discuția)