avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorțul cu 2 copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorțul cu 2 copii

Buna ziua.
Sunt căsătorită de 8 ani. Avem două fetițe minore de 4 și 7 ani.
Până acum 2 luni locuiam în garsonieră fiind cumpărată de mine in rate cu programul prima casa înaintea căsătoriei iar între timp am achitat garsoniera cu bani comuni.
De mai bine de 4 ani suntem precum doi străini. Eu de când am născut a doua fata adică 4 ani, nu am mai lucrat fiind indemnizația, pandemia covid , apoi vârsta neîmplinită a fetiței de 3 ani la timp pt a fi primită la grădiniță.
Din cauza vacanțelor nenumărate la școală și gradinita îmi era greu să lucrez și am luat decizia de a ne muta la soacră-mea .
Între timp m-am angajat,eu am posibilitatea de a le duce pe fete la grădiniță și școală .
Vreau să divorțez. Deoarece nu mai suport sa stau într-o asemenea relație.
Vreau să știu dacă pot lua fetele înapoi la garsoniera unde am locuit până acum 2 luni și care este mai apropiată de grădiniță și școală . El mi-a zis că vrea copiii să rămână la el, nu îl interesează eu pot pleca dar copiii rămân la el.
Am șanse să îmi iau fetele cu mine sau din cauză că ne-am mutat aici am mai mari șanse să le pierd ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:59, 25 Aprilie 2023
Nu aveți cum sa, ,pierdeți "fetele,dacă lucrați,aveți un acoperiș deasupra capului, va ajuta cineva din familie etc.Nu mai trageți dvs concluzii cu ce o sa se întâmple discutați cu un av care o sa va lămurească...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa castig custodia copiilor? ralucadumitrache ralucadumitrache Situatia mea se prezinta in felul urmator: Dupa 9 ani de casatorie si suferinta din cauza agresivitatii sotului am decis sa-l parasesc. Totul s-a produs dupa ... (vezi toată discuția)
Probleme in familie=va rog o solutie salvatoare daca aveti? cristinbc cristinbc Buna ziua, am o verisoara (locuieste intr-un sat de pe langa Campulung-Muscel) care s-a casatorit din dragoste cu un tanar pe care familia l-a acceptat greu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua soția a părăsit domiciliu mutanduse cu amantul și ... Capriceru Capriceru Buna ziua soția a părăsit domiciliu mutanduse cu amantul și copilul de 4ani rezultat din căsnicie a rămas la tatal sau ,fara că mama sa se mai ... (vezi toată discuția)