avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, am avut pașaport cand aveam 12 ani cred, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, am avut pașaport cand aveam 12 ani cred, acum sunt ...

Buna ziua, am avut pașaport cand aveam 12 ani cred, acum sunt căsătorită , și as vrea sa fac pasaport și știu ca trebuie și pașaportul anterior , acesta fiind expirat de aproximativ 28 ani și bineînțeles ca nici nu il mai găsesc , va fi o problema după atâția ani?! Sa mai fie necesar sa il duc?!Multumesc

Alte discuții în legătură

Crds - pasaport si casatorie in afara romaniei anabanni anabanni Buna ziua, Sunt cetățean roman, am pașaportul roman cu domiciliul in străinătate. Îmi expira pașaportul in curând si nu am găsit programare la ... (vezi toată discuția)
Documente expirate - spania lorenabercea lorenabercea buna,am vrut sa ma angajez si mi-am dat seama ca am buletinul expirat si pasaportul il aveam expirat mai demult dar cum nu aveam nevoie de el nu lam ... (vezi toată discuția)
Documente expirate Mira26 Mira26 Buna seara..am si eu o intrebare va rog daca imi puteti raspunde..am actele scazute,in romania nu am la cine sa ma duc,nu am ce adresa sa pun pe buletin,va ... (vezi toată discuția)