avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conducte spalatorie bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conducte spalatorie bloc ...

Vreau sa achizitionez spalatoria de la mine din bloc si ma intreb ce solutii am pentru canalizare/apa,spalatoria nu are asa ceva iar vecinii nu sunt de acord sa le sparg peretii,exista solutia sa ies cu conductele pe acoperis pana la coloana sa sparg acoperisul in 2 locuri si sa am de toate,mai ramane problema caldurii si apei calde/reci,legal ce demersuri,daca exista asa ceva as putea demara pentru a face asa ceva ?
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2006
roman83, utilizator
Cel mai recent răspuns: roman83 , utilizator 11:01, 6 Octombrie 2006
B-) nu sunt la facultate la drept ci la Filozofie dar imi place sa stiu cat mai putin din cat mai multe
:O ... ;)
Ooooo,o si aparut` articolul :O
www.avocatnet.ro/content/for...
Lucrurile se misca rapid aici B-)
Danke & Sa vina somnu` !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o lege - impartire cheltuieli comune bloc fara asociatie de proprietari MARIA7 MARIA7 Vreau sa-mi repar acoperisul, nu exista asociatie de proprietari de care sa apartin, iar vecini de pe scara nu vor sa plateasca. I-mi poate spune cineva ce ... (vezi toată discuția)
Decizii fara asociatie de proprietari dicris dicris Ziua buna, Caut o solutie la urmatoarea problema: in vila in care locuiesc exista 5 proprietari si evident curtea si spatiile comune (pod, spalatorie, ... (vezi toată discuția)
De achitat pierderi de apa din subsol diana45 diana45 Cine este responsabil si cine trebuie sa plateasca daca o teava se sparge la subsolul blocului si pierderea se descopera tarziu? Tin sa preciez ca nu avem ... (vezi toată discuția)