avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o garsoniera impreuna cu iubitul meu cota ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o garsoniera impreuna cu iubitul meu cota parte ...

Buna ziua am o garsoniera impreuna cu iubitul meu cota parte amundoi in acte ,problema este ca dupa ceva ani nu ne mai intelegem si el nu vrea sa vindem si nici sa imi dea banii cum as putea sa rezolv problema.?
Ieșire din indiviziune în instanta,se atribuie imobilul unuia dintre coproprietari cu obligația de a îl despăgubi pe celalalt conform expertizei care va stabili valoarea imobilului.Contactati un av e singura solutie ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri in vanzarea unei proprietati comune irinamanoliu irinamanoliu Vreau sa vand o proprietate (am 6/8 din proprietate) si persoana cu 2/8 nu vrea sa vanda. Ce posibilitati am in acest caz? Multumesc! (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune. dețin 2/3 dintr-un imobil. cealaltă ... cazimir0prea cazimir0prea Iesire din indiviziune. Dețin 2/3 dintr-un imobil. Cealaltă cotă de 1/3 este deținută de o mătușă. Menționez că mătușa mea este cea care locuiește ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din diviziune sorin sorin sorin sorin Cum se procedeaza pentru a scoate din diviziune 1/4 dintr-un imobil cu doi proprietari, si ncare este valoarea cheltuielilor de judecata, sau daca se ... (vezi toată discuția)