avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua!Am infiintat o firma cu o asociata pentru a ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua!Am infiintat o firma cu o asociata pentru a accesa ...

Buna ziua!Am infiintat o firma cu o asociata pentru a accesa fonduri start.up,în timp ce asteptam răspuns am avut o mică dispută cu asociata si as dori să ies din firmă,as putea?mentionez că dosarul nu sa aprobat încă.multumesc anticipat!
Buna ziua! Teoretic se poate nu aveti o restrictie, important este sa identificati exact efectele acestei operatiuni asupra contractului de finantare si asta in functie de obligatiile asumate si cerintele de eligibilitate de la data semnarii contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)