avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Sunt in proces de divorț cu copil. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Sunt in proces de divorț cu copil. Am depășit ...

Bună seara.
Sunt in proces de divorț cu copil. Am depășit etapa întâmpinării (soția a băgat divorț), interogatoriului părților și anchetelor sociale. Avem termen la sfârșitul acestei luni unde ne întâlnim pentru interogarea martorilor.
Data trecuta i-am propus soției să mai chibzuiască și a fost evazivă. In perioada aceasta am vorbit des, am vorbit cu copilul, am ieșit.
Subiectul este delicat deoarece simt că sunt șanse de împăcare dar am avea nevoie de timp sa văd daca am sau nu dreptate (i-am propus inclusiv soției să mergem cu copilul la mare și nu a zis nu dar nici da).
Ideea e așa: credeți că după audierea martorilor ar putea rămâne judecătorul în pronunțare? Am înțeles că ar mai fi și o etapă numita "punerea de concluzii". Exista așa ceva? As putea cere o amânare pentru a analiza amândoi ideea de impacare? (aveți în vedere că suntem pe sfârșit de iunie și nu știu cum e și cu vacanta judecătorească și judecătoarea mi-a lăsat impresia că se grabeste).
Orice punct de vedere e binevenit.
Dacă e de acord și dna puteți solicita un termen judecătorului în vederea împăcării. Concluziile se pun de obicei în ședința în care s au terminat de administrat probele,foarte rar se acorda un termen.separat doar pt acest lucru .In ultimii 9 ani de când a întrat în vigoare noul cod de procedura am avut un singur dosar în care s a procedat în acest mod evident sunt șanse mici sa se amâne.. Mai sunt ceva variante cu care puteți jongla pt a smsna discutați cu av angajat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt de acord cu divortul stanciucbn stanciucbn In primul rand doresc sa multumesc celor care mi-au raspuns la prima mea intrebare.Acuma as dori sa stiu cum sa fac deoarece sotul meu a intentat divort din ... (vezi toată discuția)
Probe spg77 spg77 In caz de divort, ce probe este indicat si pot solicita? Precizez ca este un copil minor la mijloc, este vorba de culpa sotului si sunt si bunuri care vor face ... (vezi toată discuția)
Divort sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vecinii mei divorteaza in urma unor neintelegeri ivite in timp; problema este ca au deschis actiunea ... (vezi toată discuția)