avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot lua somaj in conditiile date
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot lua somaj in conditiile date

am citit raspunsurile la asemenea subiect dar tot nu am inteles . La mine in ultimile 24 de luni am avut si cotizare si concediu fara salariu (pe caz de studii sau intrerupere axctivitate) si chiar concediupentru cresterea copilului . va rog sa ma lamuriti cum socotim daca pot lua somaj ,ce intra la stadiu de cotizare si ce nu intra ? multumim anticipat !!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:20, 28 Ianuarie 2010
Stagiul de cotizare de 12 luni din ultimele 24 pana la data depunerii dosarului de somaj este oligatoriu pentru a putea avea dreptul la somaj.
Concediul pentru crestere copil reprezinta stagiu asimilat si va da dreptul la somaj.
multumesc foarte mult ,acum am inteles!

Cu multa placere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Somaj dorcea alina dorcea alina buna seara.am si eu o rugaminte si anume sa ma lamuriti intr-o problema daca puteti.am fost in cresterea copilului si dupa ce am terminat concediul de 2 ani ... (vezi toată discuția)