avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Loc de parcare subteran ocupat abuziv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Loc de parcare subteran ocupat abuziv

Buna ziua.

Detin un loc de parcare subteran intr-un complex rezidential din sectorul 6. Detin toate actele necesare pentru a demonstra ca este proprietate privata. Problema mea este ca o persoana necunoscuta tot parcheaza pe locul meu fara a lasa numar de telefon sa o pot contacta si mu se stoe cine e. Intrebarea mea este, daca sun la politie pot rezolva ceva in sensul asta? (sa dea amenda) Sau trebuie sa alerg de nebun pe la sectii, sa depun declaratii pentru o persoana care poate intre timp pleaca de pe locul meu?

Multumesc.
Avem un topic cu subiect identic în care s-a clarificat problema cu două răspunsuri:

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Identificati persoana respectiva, faceti poza la masina astfel incat sa se vada ca ocupa locul dvs. , apoi formulati plangere penala pentru tulburare de posesie si/sau actiune civila pentru incalcarea dreptului de proprietate solicitandu-i despagubiri pentru lipsa de folosinta.

Kyandra a scris:

Puteți monta fără griji un blocator de parcare, de preferință unul care se ridică și coboară automat :) Fiind vorba de un loc de parcare proprietate privată și nu închiriat de la stat pe domeniul public, puteți monta blocator fără grijă. Poliția locală nu intervine decât în cazul locurilor de parcare concesionate de la primărie, pe domeniul public.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare cartier rezidential Cosmaana Cosmaana Buna ziua, Am achizitionat un loc de parcare intr-un cartier rezidential in Oradea, dar foarte des il gasesc ocupat de catre oaspeti.Am sunat la politia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare privat bogdanvoicu bogdanvoicu Buna ziua.Am cumparat intr un complex rezidential un loc de parcare cu acte de vanzare cumparare,va rog sa mi spuneti ce pot face in conditiile legi in ... (vezi toată discuția)