avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Necesitate legalizare ordonanta presedintiala privind ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Necesitate legalizare ordonanta presedintiala privind suplinirea acordului unui parinte

Ordonanta presedintiala privind suplinirea acordului unui parinte pentru iesirea din tara a minorului necesita legalizarea hotararii pentru a fi utilizata la granita, sau este suficienta versiunea comunicata de catre instanta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:08, 6 Iulie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie legalizată.
Nu va ajuta comunicarea și dacă se declara apel sunt probleme.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu un minor pe baza certificatului de grefa ContSters241037 ContSters241037 sunt in proces de acordare a custodiei unice si as dori sa stiu daca la terminarea procesului, in baza certificatului de grefa se poate iesi din tara cu ... (vezi toată discuția)
Fosta sotie nu-mi da declaratie notariala sa pot pleca cu minorul in vacanta. laurentiu1974 laurentiu1974 Buna ziua, Vrea sa plec cu baiatul in vacanta si fosta sotie nu vrea sa-mi dea declaratie notariala si imputernicire sa pot merge cu minorul in vacanta.Pot ... (vezi toată discuția)
Excursie in laponia cu minorii de craciun prin suplinirea acordului celuilalt parinte de instanta CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI 1) Excursie in Laponia ( in tara lui Mos Craciun, cum se zice) cu minorii de Craciun prin suplinirea acordului celuilalt parinte de instanta considerati ca ... (vezi toată discuția)