avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! În cât timp pot depune o plângere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! În cât timp pot depune o plângere împotriva unei ...

Bună ziua! În cât timp pot depune o plângere împotriva unei persoane, care a sărit la bătaie și amenințări din partea ei. Toate au fost făcute asistând și copii minori, unul din ei fiind fiica mea. În urma acestei altercații, fiica mea are coșmaruri, strigă prin somn, cred că trebuie să apelez la un psiholog. Pot cere și ordin de protecție, fiind amenințat că unde mă prinde se izbește cu mașina în mine. Martori fiind copii și cumnatul meu.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:39, 11 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plângerea poate fi depusă în max. 3 luni de la eveniment.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să faceți cerere de instituire a unui ordin de protecție și să formulați o plângere penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să îmi dați un sfat din punct de vedere ... imaghiar imaghiar Bună ziua! Vă rog să îmi dați un sfat din punct de vedere legal,la următoarea problemă: Fiica mea e casatorită,are doi baieți,unul de 14 ani și ... (vezi toată discuția)
Amenințări cu moartea în timpul procesului de divorț. ce pot face în situația asta? Mariana3003 Mariana3003 Ce pot face impotriva sotului,exclus ordin de protectie care mi a fost respins ca nu am fost batuta atat cat trebuie pentru a demonstra violentele,care ma ... (vezi toată discuția)