avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, Am urmatoarea speta legata de rudenie si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, Am urmatoarea speta legata de rudenie si afinitate: ...

Buna seara,
Am urmatoarea speta legata de rudenie si afinitate: o bunica are o nepoata (rudenie in linie dreapta gradul 2) si o nora (afinitate gradul 1). Legal, care din cele doua (nepoata sau nora) are mai multe drepturi?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:10, 9 August 2023
Drept la ce?
La orice.

gi-jane2 a scris:

Drept la ce?

nu au dreptul la nimic niciuna.
daca ziceti ca bunica are, inseamna ca e in viata, deci ce drept sa aiba vreuna din ele ? niciun drept!~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de rudenie danaenache danaenache daca sunt afin de gradul III cu o persoana , ma pot casatori cu ea? multumesc. (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire sora dumitru suiu dumitru suiu Buna seara , Ma numesc Suiu Dumitru,din Botosani si va rog lamuriti-ma in problema de mai jos : am avut o sora ,decedata anul acesta,care a avut un ... (vezi toată discuția)
Gradul 4 de rudenie catalinbanita catalinbanita Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine... si sa imi raspundeti punctual. 1. Sotiile a doi frati se incadreaza in ``rude pana la gradul 4``? 2. Daca ... (vezi toată discuția)