avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua. Lucrez la serviciu cu o colegă care ma ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua. Lucrez la serviciu cu o colegă care ma stresează ...

Bună ziua.Lucrez la servici cu o colegă care ma stresează rău de tot,este bipolara,are cred probleme psihice,ptr.ca atunci când doarme scrîsneste din dinți, repeta aceleași lucruri,se bucura de raul altora și inventează lucruri.A fost chemata și la comisia de etica dar tot în colectiv este.Toate colegele fug de ea și eu care am încercat sa o înțeleg am ajuns sa fiu marginalizata de colege.Nu mai suport aceasta situație, sunt un om decent care lucrez în același loc de 30 de ani,și am ajuns sa am dureri de colecist, stomac și cap. Ce trebuie să fac deoarece conducerea,adică șefii nu au făcut nimic pana acum în ceea ce privește comportamentul acestei persoane.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:15, 21 Noiembrie 2023
Este greu de crezut ca medicul specialist de medicina muncii are vreun interes. In cazul producerii unui eveniment nedorit al carui protagonist este persoana respectiva, se poate dispune de catre organul judiciar efectuearea unei expertize medicale. Daca se constata o pozitionare gresita in fisa de aptitudine, medicul specialist de medicina muncii poate suferi consecintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii petrulili petrulili Daca se produce un accident vascular sau infarct, iar medicul de medicina muncii si-a dat acordul - apt de munca- la examenul periodic, dar angajatul a ... (vezi toată discuția)
Persona cu handicap alexvlad2 alexvlad2 Sant angajat ca lucrator gestionar cod COR432111 si de curand am obtinut un certificat de persoana cu handicap firma la care lucrez ma poate concedia ... (vezi toată discuția)