Buna ziua !
Care este cea mai ieftina cale de a trece impozitul casei ( cei 50 % care i-mi revin mie ) de pe numele meu pe numele sotului .
Avem o constructie fara autorizatie si am facut toate demersurile pt a intra in legalitate . Toate documentele , inclusiv banii , apertin sotului meu .
Doar ca la circa financiara ne-a impartit impozitul 50/50 , iar noi dorim sa fie sotul in totalitate (s-au scos deciziile de impunere ,deja )
Ca sa nu mai platiti impozit, ar însemna sa nu mai fiti proprietar, nu se poate altfel. Impozitul poate fi plătit online asa ca sotul il poate plati si pe al dvs.
Daca vreti sa nu mai datorati impozit, faceti partaj cu sotul si scapati si de proprietate si de impozit.
Divort-partaj
danydanyela
va rog daca imi puteti da un rasp la intrebarile mele;am inaintat cererea de divort dar nu am cerut si partajul bunurilor.Noi am construit o casa in timpul ... (vezi toată discuția)
Partaj dividende
smoothie
Va rog sa ma lamuriti in cateva probleme legate de procedura de partaj de dupa divort.
1. sotul este asociat unic la societate infiintata inainte de ... (vezi toată discuția)