avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum aproape 2 ani au ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum aproape 2 ani au fost schimbate ...

Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum aproape 2 ani au fost schimbate contoarele de apa rece și calda. cu unele inteligente.Contractul sa făcut între asociația de proprietari și firma respectiva.Noi proprietarii nu trebuia sa primim de la președintele blocului sau de la firma respectiva ceva la mana?Ma refer la un contract.In fiecare luna plătim o anumita suma pentru citirea i contoarelor.Va mulțumesc.

Bună ziua.Fiecare proprietar a plătit contoarele de apa calda și rece.Eu am găsit alta firma sa le schimb..
Ultima modificare: Joi, 17 August 2023
latka, utilizator
Si care ar fi avantajul de a le schimba ?

latka a scris:

Si care ar fi avantajul de a le schimba ?

Președintele are comision și ne-a păcăliți cât costa un apometru.
Nu nu puteti!
Contoarele pot fi citite de dv ca unele normale , doar ca cineva le va citi de la distanta sa va scuteasca pe dv sa dati indexul lunar.
Nu isi alege fiecare contoarele ca atunci nu ar mai fii unitate.
Daca fiecare locatar ar avea libertatea sa fie cu alta firma wireless(lucru imposibil) ati ajunge de unde ati plecat adica fiecare sa transmita el sau firma lui indexul.
Sa zicem ca ați fost păcălit, deși nu dati detalii, ar însemna ca acel model de apometru, plus prețul montajului să-l fi găsit dvs. la oferta mai bună.
Dar nu înțeleg cum rezolva problema să mai cumpărați un set de apometre.

Mircea Cojocaru a scris:

Președintele are comision și ne-a păcălit cât costa un apometru.

Alte discuții în legătură

Obligat sa schimb apometrele? pya pya Bună ziua! Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în legătură cu obligația schimbării apometrelor de apa calda și rece în apartamente cu alte apometre ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)
În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament ... Cojocaru mihai Cojocaru mihai În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament cu unele cu radiocitire wireless (asa dorește presedintele ). Specific: la prima ... (vezi toată discuția)