avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum scot un administrator/asociat din firma daca nu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum scot un administrator/asociat din firma daca nu vrea

Firma are 3 asociati, administratorul este unul dintre asociati si in urma neantelegerilor dintre ei cei 2 asociati care nu sunt administratori vor sa-l scoate pe al trei-lea care este si asociat si administrator. Partile sociale ale celor 2 asociati sunt majoritare fata de partile administratorului care vor sa-l scoata, insa administratorul nu doreste sa semneze hotararea asociatilor in care acestia il elibereaza din functia de administrator, si nici nu doreste sa semneze un document in care el sa-si cesioneze partile din firma, cum il scoatem....?
Cel mai recent răspuns: musucu 05 , utilizator 09:53, 22 Octombrie 2017
Cum scot un asociat din firmă. Eu sunt administrator. Avem 50% fiecare. Suntem doi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie din functia de administrator ghitta ghitta Sunt aministrator(cu drepturi depline) si asociat la o societate.Din pacate nu ne intelegem prea bine cu asociatul,fapt pentru care am propus de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Probleme privind o cesiune angelmugler angelmugler Persoana pentru care am lucrat a preluat o firma prin cesiune de la un partener de afaceri, aceasta urmand a fi pe numele meu si al fiului lui, 50%-50%, ... (vezi toată discuția)
Iesire din societate asociat, lichidare valersucala valersucala Care sunt demersurile legale de iesire a unui asociat dintr-o societate srl in care detine 50%, in care este si administrator. Asociatul poate cere lichidarea ... (vezi toată discuția)