Buna ziua. Sotul meu a fost casatorit inainte si are 2 fete, pentru care a platit lunar pensie alimentara( conform hotararii amiabile de la notar(. Pe parcurs, tot amiabil, a marit cuantumul pensiei. A mai trimis si in alte dati bani( zi de nastere, Craciun, Paste, pentru excursii sau alte nevoi urgente). Chiar daca una din fete a devenit majora el a continuat sa plateasca la fel pana cand si cea mica a devenit majora. Specific ca a devenit majora dar era in scoala. Solul meu, tatal fetelor, a platit la fel, fara a avea nici o hotarare judecatoreasca. De buna voie si amiabil. Luna aceasta a i cetat plata pensiei, fetele fiind majore si una din ele lucrand. Cu stupoare a aflat ca fata mica nu a frecventat ultimul an de complementara si repeta anul. Dar intre timp lucreaza. Mama ei a reinscris-o amenintand sa il dea in judecata. Ce poate face sotul meu acum? Cum trebuie procedat? A fost corect dar este mereu jignit si i se cer bani. Avem si mesaje de amenintare de la fosta lui cumnata. Fata cea mai mica nici nu-l mai recunoaste ca tata ( mesaje scrise). Era bun doar daca trimitea .
Va multumesc anticipat!!!