avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum se poate recupera valore cecurilor de 5ooo lei cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum se poate recupera valore cecurilor de 5ooo lei cu castiguri, ...

Cum se poate recupera valore cecurilor de 5ooo lei cu castiguri, in autoturisme, din 1986?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:59, 3 Octombrie 2023
Nu aveti ce recupera , au trecut peste acei bani si inflatie si devalorizare, asa ca acele conturi sunt închise pt ca costurile de administrare au depasit sumele aflate in conturi
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator
Din păcate nu se mai.poate face nimic...
Cei 5000 ROL azi mai valorează doar 0,50 RON.
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns,am trei cecuri in valoare de 5000 mil inainte ... ivan dobrita ivan dobrita va rog un raspuns,am trei cecuri in valoare de 5000 mil inainte de 1989 daca pot sa-mi mai recuperez banii si ce valoare ar avea acum in roni ?multumesc! (vezi toată discuția)
Cec-urile de 5000 de lei! gygy78 gygy78 buna seara! legat de cec-ul de 5000 de lei,din 1978 incazul meu,de poate recupera ceva?! multumesc! (vezi toată discuția)
Carnete cec cu castiguri in masina bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Ma numesc Pavel Elena, am niste nelamuriri si sper ca o sa mi le spulberati. Parintii mei au deshis la CEC inainte de revolutie 3 carnete de CEC ... (vezi toată discuția)