avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executor judecatoresc

am primit o somatie privind un contract de leasing,fara o hotarare judecatoreasca in acest sens,doar in baza contractului de leasing,cum trebuie sa procedez?
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
edut, utilizator
Cel mai recent răspuns: dmss , utilizator 21:23, 9 Aprilie 2011
''daca somatia vine de la un executor, inseamna ca deja a obtinut incuviintarea instantei de a executa''
Si daca vine de la societatea de leasing cu stampila de la executor are sau nu hotarare judecatoreasca.
Mai pot spera daca platesc restantele la redeschiderea contractului.
Am platit net (fara TVA) 7610 Euro si mai am 5343 Euro .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repercursiuni executare silita Andreea_1985_ Andreea_1985_ Buna ziua. In urma unui contract de leasing, am ramas cu o datorie (de care nu am stiut decat dupa pronuntarea executarii silite de catre instanta). Pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita popescu marcela popescu marcela Buna Ziua, Care este primul act de executare silita al unui executor judecatoresc? O notificare prin care sunt puns in intarziere cu privire la plata unor ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre societate de leasing florynela florynela Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Pentru o datorie de 5000 lei adica aproape 65 de zile intarziere la plata, societatea de leasing face cerere ... (vezi toată discuția)