avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Locuiesc într-un bloc care nu are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Locuiesc într-un bloc care nu are asociație de proprietari ...

Bună ziua
Locuiesc într-un bloc care nu are asociație de proprietari și aș vrea să mă debransez de la conducta .comuna de canalizare deoarece sunt mereu probleme cu refularea apei reziduale. Legal cum și cu cine aș putea face scurgere separată?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Racordare wc la coloana de apa pluviala mgherghel mgherghel Buna ziua, doresc sa intreb care ar fi legea care se incalca daca se racordeaza cineva pe o coloana de apa pluviala cu o toaleta (wc). Inteleg ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Condominiu mihailovin27 mihailovin27 Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti cu un aspect legat de condominiu. De curand s-a infundat iar conducta de canalizare comuna , s-a facut sedinta cu ... (vezi toată discuția)