avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poprire in Romania pentru amenda neachitata in Belgia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poprire in Romania pentru amenda neachitata in Belgia

Bună ziua,

O persoana a primit o amenda de circulatie in Belgia. Vrea sa conteste procesul verbal de amenda si pentru moment nu doreste sa achite amenda.
In cazul in care nu plateste amenda, aici in Romania cu ce probleme legale se poate confrunta, exista vreo conventie speciala intre cele 2 tari, exista posibilitatea ca aici in Romania ANAF-l sa-i puna poprire pe veniturile realizate din cauza amenzii neachitate in Belgia?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:58, 24 Octombrie 2023
Exista in cadrul UE o astfel de decizie :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cetatean strain MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Unde plateste un cetatean strain o amenda? Pe procesul verbal nu este niciun cont bancar și, înteleg că nici pe ghiseul.ro nu este posibil.. (vezi toată discuția)
Anaf imi poate bloca contul? Flo87boy Flo87boy Am si eu o intrebare Eu am un cont la o bancă în românia Si lucrez la negru in strainatate si trimit bani pe cont in romania Fără să am un contract ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o amenda pentru lipsa rovinietei(am uitat ... Legal1228 Legal1228 Buna ziua! Am primit o amenda pentru lipsa rovinietei(am uitat complet ca a expirat) la 3 luni si cateva zile de la data faptei. In lege spune ca procesul ... (vezi toată discuția)