avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții mei vor sa facă testament pentru mine și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții mei vor sa facă testament pentru mine și fratele ...

Părinții mei vor sa facă testament pentru mine și fratele meu Pt fiecare câte o casa .Noi frății avem copii.Ce se întâmpla dacă spre exemplu eu mor înaintea părinților mei?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:36, 29 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Testamentul dvs devine caduc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa își refacă testamentul, poate ce v-ar fi dat dvs, vor sa lase la nepoți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuplu căsătorit, fără copii, dar cu nepoți din ambele părți. cum putem să ne asiguram uzufructul pe durata vieții în cazul decesului unuia dintre noi? Inamu Inamu Impreuna cu sotul avem un apt. Si o casa. Nu avem copii, doar nepoti de sora/frate de ambele parti.. Cum putem sa ne asiguram uzufructul pe durata vietii in ... (vezi toată discuția)
Succesiune buna ziua, matusa mea a lasat bunurile prin testament ... helene100 helene100 Succesiune Buna ziua, Matusa mea a lasat bunurile prin testament intocmit la notar , nepotilor/stranepotilor de frate/Sora si unei prietene. Matusa nu ... (vezi toată discuția)
Soți fără copii, testament reciproc. care este soluția ca soțul supraviețuitor să aibă toate bunurile și să dispună de ele conform dorințelor din timpul vieții amândurora? Epuree Epuree Buna ziua, Unchiul sotului meu nu are copii, are 3 frati si o sora si matusa mea 3 surori. Ei vor sa faca un testament reciproc unul catre celalalt, dar ... (vezi toată discuția)