avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Persoană asigurată sănătate în cazul în care ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Persoană asigurată sănătate în cazul în care realizează venituri din drepturi de autor

Bună ziua,

O persoană fizică este asigurată în sistemul de sănătate în calitate de student.
În cazul în care în perioada în care este asigurată, obține venituri din drepturi de autor pentru care nu se plătește CASS conform legii, își pierde dreptul de asigurat în sistemul public de asigurare chiar dacă aceste venituri nu sunt venituri de natură salarială?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Stagiu la pensii si contributii cas si cass cand nu am cim VictorDobre VictorDobre Buna ziua, vă rog mult sa mă ajutati cu raspunsul la urmatoarea problemă. Am avut CIM de mai mulţi ani, care a incetat in cursul lunii noiembrie. Acum am ... (vezi toată discuția)
Despre medici daniela5 daniela5 care sunt noile reglementari pt un CMI care isi plateste pensia,cass,prin privinta OG 58? (vezi toată discuția)